Ocak 23, 2015

Bitenler & Çöpe Gidenler



 Merhaba :)
Uzun süredir bitenler yazısı yazamadım. 3-4 ay biriktiremedim zaten bitirdiklerimi, göçebe gibiydim. Kasım ayından bu yana neler bitirmişim bir göz atalım. Yazısını yazdıklarıma link vereceğim, detaylar için tıklayabilirsiniz :)


gliss yıpranmış saçlar için şampuan

Bitirdiğim saç ürünlerim bunlar; 4 şampuan ve 2 saç maskesi. 
Faberlic şampuanı ilk kez kullandım. Sıradan bir şampuandı benim için, temizlemesi güzeldi ancak extra bir etkisini gözlemlemedim. 
Gliss Ultimate Oil Elixir şampuanı (sarı olan) hiç sevmedim, saçlarımı sertleştirdi, çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlara uygun ki benim saçım öyle sayılır, pek iyi gelmedi. Birlikte kullandıgım arkadaşım da sevmediğini söyledi.
 Gliss Total Repair şampuan (beyaz olan) favori şampuanım bildiğiniz üzere, saçımı yumuşatmasını, kolay tarama sağlamasını, bakım yapmasını ve onarmasını çok seviyorum. Blogumun da en çok okunan postlarından :)
Gliss şampuanlara baya şans veriyorum gördüğünüz üzere :) Gliss Ultimate Repair şampuan (siyah olan) ise sıradan bir şampuandı benim için yine, temizlemesi güzeldi tamam ama ne bir kolay tarama ne bir bakım efendime söyleyim ne bir güç ve ya onarım sağlama yoktu. Şimdi bu serinin sıvı saç kremini kullanıyorum, ondan da pek memnun değilim. Hiç biri bu beyaz seri kadar sevdirmedi kendini :)

Avon tüm saç tipleri için fas argan yağı içeren maske yoğun nemlendirme vaadediyor ancak kolay tarama sağlamasından öteye geçemedi ki onu sıradan saç kremleri de yapıyor zaten. Pek bereketli bir ürün de değil, 2-3 kere kullandım,4.ye yetti mi hatırlamıyorum :)
Syoss onarıcı terapi saç bakım maskesini ise uzun süre kullandım. "Sadece 1 dakika bekletin" yazıyor üstünde ki bende kafa karısıklıgına neden oldu. Maskeleri en az 5 dakika bekletmez miyiz ya hu! Ben 3-5 dk bekledim en azından, yumuşatmasını ve sonrasında bıraktıgı koku ve parlaklığı beğendim. Yine alabilirim.


avon

Dirty Works duş jelini de severek kullandım. Kokusu çok güzel, bıraktıgı temizlik hissi de yeterliydi. Yapısı diğer duş jellerinden biraz farklı ama, böyle kalıp kalıp düşüyor, akışkan değil yani, çok ilginç :)
Avon Naturals çilekli duş jelini de uzun süre kullandım, bereketli bir ürün. Kokusu çok güzeldi, kullandıktan sonra tazelenmiş ve mutlu hissettiriyordu :) yine alabilirim.


I Love ahududu ve böğürtlenli el kremini çok uzun süredir kullanıyorum. Bir sürü el kremini bir arada kullandıgım için bitiremiyordum. Kokusuna hepimiz aşığız zaten :) nemlendirmesi de normal şartlarda yeterli sayılır, kış ayları için biraz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorum ben. Watsonslarda bulabilirsiniz.
New Well aseton ise gayet başarılı bir ürün, Nevşehirdeyken almıştım, bulursanız deneyebilirsiniz :)
İxora Dream Fantasy ise son zamanlarda ayıla bayıla kullandım. Normalde şekerli kokuları sevmem ama bu koku beni çok mutlu ediyordu, gidip gelip sıktım, uzun süredir yani yıllardır bitirdiğim ilk parfüm :)
Yves Rocher kayısılı peeling ise şahane bir ürün. Cilt temizliği için en azından bir kere şans verip denemenizi öneririm. Kokusu çok güzel, bıraktıgı temizlik ve yumuşaklık hissi şahane. Bittikçe alınanlardan :)
Loreal Pure Zone yüz yıkama jelini sırf temizleme pedi için almıştım ama çok memnun kaldım, sivilce oluşumunu kontrol altına alıyor, parlamayı azaltıyor


Benri'nin peeling etkili pamuğunu denedim. Yüzümde kalan parçacıkları saymazsak, yüzü acıtmayan, tahriş etmeyen, etkili ve güzel bir ürün diyebilirim. Ojelerim bozuldu artık, Alix Avien bitmek üzereydi zaten. Eklips makyaj süngerini BB krem sürdüğüm günlerde kullanıyorum, fiyatına göre çok  iyi cidden. Eskidikçe alıp kullanıyorum.


Gördüğünüz gibi hiç renkli kozmetik bitiremiyorum ben. Büyük bir yaradır içimde :)

Yazının içinde kullandığınız, sevdiğiniz ya da sevmediğiniz ürünler var mı? Siz en son hangi ürünü bitirdiniz?


Sevgilerimle
<3


12 yorum :

  1. gliss'leri çok sevdim ben ve saçlarımı yumuşattı benim. 2 yıldır vazgeçilmezim. saça göre değişiyor demekki =) yves rocher peeling konusunda ise kesinlikle katılıyorum. ben yeni tanıştım ama çooookk sevdim. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Total repair serisini ben de çok seviyorum ama diğerleri benimle değil artık malesef :)
      Yorumun için teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  2. Avon'un o serisindeki duş jellerini seviyorum. 200ML için sanırım fiyatları biraz pahalıydı - emin değilim- ama karpuz, çilek vs bir sürü çeşidi oluyor :D Ailecek Gliss'ten nefret edengillerdendik, annem son günlerde aldığı Palette saç boyasının yanında ya kırmızısı ya siyahı oluyordu. Eskiden o kadar çok ağırlaştırıp, saçları açılmaz hale sokarken şuanki yapısı saç kremi bile kullanmama gerek bırakmadı şeklinde diyor annem. Ben daha cesaret edemedim kullanmaya =) Gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka çeşitlerine bakayım o halde İlkecim,karpuz severim ben :)
      Gliss beyaz olana aşığım, her zaman söylerim ama diğerlerini sevmedim ben de ne yalan söyleyim. Bi dene, bişey kaybetmezsin. Bazen etkili bir şampuanın bile işe yaramadıgı zamanlar oluyor, 2. 3. şansı hakediyorlar bence :)

      Sil
  3. ig de takiptemişim de burada yokmuşum bloglara yorum etkinlğinden geldim sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. Bende glissin beyaz olanini kullaniyorum ve cok memnunum

    YanıtlaSil
  5. Renkli kozmetik bitirememenin açısı bende de mevcut. 😀😀👍
    Gliss in kremini kullanmıştık. Çok memnun kaldığımı söyleyemem. Ben şu anda çözmede saç kremini kullanıyorum. Cok ta memnunum

    YanıtlaSil
  6. Merhaba canım Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  7. Gliss kullandım ama birkez birdaha almadım. Sıradan geldi bana. Şu an nasıl bilmiyorum uzun zaman önceydi.
    Doğru yorumlar aydınlatıcı oluyor herzaman.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Yorumlarınız için teşekkürler hanımlar :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Vallahi ben de bitiremiyorum yaa..bitse de yenilerini alsam:)

    YanıtlaSil
  10. merhaba cnm maşallah iyi bitirmişsin :) bu arada takipteyim cnm bende bloğuma beklerim 8 mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davetlisiniz katılırsanız çok sevinirim sevgilerle http://beautybeybi.blogspot.com.tr/2015/02/8-mart-hanimeli-hediyelesme-etkinligi.html

    YanıtlaSil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link