Ekim 20, 2014

4 Blogger 1 Ürün: Maybelline Master Duo Eyeliner


Merhaba :)
4 Blogger 1 Ürün projemize bu hafta Maybelline Master Duo 2si 1 arada eyeliner konuk oldu.  
Eyeliner aşığı oldugumu duymayan var mı? :)

Bu eyelinera 2si 1 arada dedim çünkü hem ince hem de kalın çizgiler çekebiliyoruz.


Fırçasının bi yanı gördüğünüz gibi kalın, 90 derece yatırınca ise yassılaşıyor ve ince çizgi çekebiliyoruz. Ama fırçanın ucu biraz yumuşak yani sert değil, dayanıklı değil, yamuluyor ince çekmeye çalışırken. Sadece göz pınarlarıma ince çektiğim için çok sıkıntı yaratmadı bana ama sen tüm göze ince çekerim dersen bilemem :)



En alttaki tek kat sürülmüş hali, rengini vermiyor gördüğünüz gibi, silik silik kalıyor. 2. katı sürdüğümde yeterince siyahlaşıyor. 

Kuruması biraz zaman alıyor, kurudugunda da ıslakmış gibi görünüyor. Eyeliner bunu vadediyor aslında ama benim sevdiğim bişey değil, seni bilemem :)



Eyelinerın kalıcılığında sorun yasayan pek çok yorum okudum ama ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Aşağıdaki fotografta sürdükten 10 saat sonraki hali var, netliğinden pek emin olamadım ama iyi durumdaydı bence.


Maybelline standlarında normalde 14 liraya satın alabileceğiniz bu eyelinerdan ben genel olarak memnun kalmadım. Rengini ilk sürüşte vermiyor, zor kuruyor ve kurudugunda da hala ıslakmış gibi duruyor. 


Temizlemesi kolay bir ürün ancak sildiğimde böyle topaklanıyor, bu da bana sanki petrolümsü efendime söyleyim böyle bi naylonumsu bişeymiş hissi verdi ve iyice sogudum eyelinerdan.

Bakalım diğer arkadaşlarım neler söylemiş bu eyeliner hakkında;



Sen denedin mi bu ürünü, memnun kaldın mı?


Sevgilerimle
<3











8 yorum :

  1. Hayatımda denediğim en başarısız eyeliner. Bu markaya hiç yakıştıramadım. İyi olduğundan hiç şüphe etmeden aldım.İlk kullanım tam bir hayal kırıklığı.Bir daha da kullanmadım zaten.Öylesine duruyor makyaj çantamda.
    Sürümü o kadar zor ki.Bastırmayınca renk vermiyo bastırınca ucu kıvrılıyo yamuk yumuk sürülüyo berbattı. Üretimden kaldırsalar yeridir yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bastırmama gerek kalmadı renk vermesi için ama ilk katta renk vermedi yani. Benim de sanırım şimdiye kadar kullandıgım en başarısız eyeliner.
      Yorumlarımızı okuyup ürünü geliştirirler umarım.
      Yorumun için teşekkürler, sevgiler Dördünce Tekil Şahıs :)

      Sil
  2. Ben de kalın eyeliner çekmek için almıştım bu ürünü ama ikinci katı sürerken de topaklanıp siliniyor. Hiç beceremedim. Kendimde aradım sorunu ama meğer değilmiş sevindim. Öylece duruyor benimki de iki üç kez normalde kullandığım bittiği için sürmüştüm o kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalın eyeliner için Flormar'ınkini önerebilirim sanırım Manolyacım, ben çok memnundum ve Balm Schwing ile tanısmadan önce sürekli onu kullanıyordum :)

      Sil
  3. Bir iki tane kalitesiz eyeliner denemiştim zamanında. Dedikleriniz onda da oluyordu. Naylonumsu his yani. Islak görünümü ben de sevmiyorum. Ucundan dolayı merak ettiğim bir ürün olmuştu. Almayacağım. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürdüğümde öyle hissetmedim aslında naylonumsu da kokmuyor ama silince görüyorsun ya topaklanıveriyor. Beğenmene sevindim, sevgiler Birgün :)

      Sil
  4. Canım almayı düşüüyordum ben de yorumunu okuduğum iyi oldu :)Teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  5. kaşların ve kirpiklerin çok güzel bayıldım :)

    YanıtlaSil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link