Nisan 07, 2014

Kampanyon - Tüm Alışveriş Siteleri ve Markalar Bir Arada


Merhaba :)
İnternetten alışveriş yapmayı sevenler,
Sevmeyip de ihtiyaçtan yapmak zorunda kalanlar,
Saatlerce siteleri tarayıp ucuzunu, kalitelisini aramaktan yorulmadın mı? :)
Online alışveriş siteleri hayatımızın merkezinde artık, kimimiz ayda yılda bir girip bakıyoruz, kimimizse evimize suyumuzu bile ordan alıyoruz :) Bir çok site, bir sürü seçenek, bir ton kampanya olunca hangisine bakacağımızı, takip edeceğimizi şaşırıyoruz, bazılarını gözden kaçırıyoruz, bazı sitelerden ise hiç haberimiz bile olmuyor. 
Artık böyle sorunlara Son!

Kampanyon bir ürün arama motoru. Yukarıda gördüğünüz arama kısmına aradığınız ürünü yazın, Kampanyon sizler için en popüler alışveriş sitelerinin ve henüz keşfedemediğimiz onlarca alışveriş sitesinin ürünlerini tarasın, 100binlerce ürün içerisinde arama ve filtreleme yapsın, fiyat karşılaştırması yaparak ilgilendiğiniz ürünün nerede daha ucuza satıldığını bulsun ve önünüze getirsin.. Var mı böyle rahatlık ya?! Artık var :)



Alışverişimizi kolaylaştıran kategoriler kısmında ne ararsak var.. Giyim, ayakkabı, çanta, erkek, çocuk, aksesuar ve asıl ilgileneceğimiz kısım kozmetik :)


Parfüm mü arıyorsunuz? Favori kokunuzu seçin ve fiyatları inceleyin :)
Hangi sitede ne kadara satılıyormuş görün.


İstediğiniz kategoride, seçtiğiniz bir ürünün üstüne gelip hangi sitede satıldıgını görebilirsiniz, tıkladıgınızda Kampanyon sizi direk o siteye yönlendiriyor. Bir çok kaliteli markayı bünyesinde barındırıyor Kampanyon, uygun fiyatlı olanı seçmek size kalmış, bir de ürünlerin altında +indirim kuponları yer alıyor, alışverişlerinizde bu kodları kullanmayı unutmayın ;)

Bu fırsatları bize sunan Kampanyonu
Facebook ya da Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz..

Sevgilerimle
<3



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link