Mart 04, 2014

Vichy Purete Thermale 3 in 1 Temizleyici



Merhaba :)

Vichy Purete Thermale Temizleyici 1- temizleme jeli 2- losyon tonik 3- göz makyaj temizleyicisi alternatiflerini bir arada sunuyor bizlere..

Bakalım Vichy kendi sitesinde nasıl anlatmış ürünü, önemli yerlerin altını çizdim;
"Purete Thermale Temizleyici süt + losyon + göz makyaj temizleyicisi'ni tek üründe birleştirir.Ultra etkili, ultra narin temizleyici etken maddelerin tazeleyici süt-jel ile buluşması, hassas ciltler için etkili temizleme ve makyaj çıkarma sunar.
Tamamen temizlenmiş cilt tazelenir, yumuşar ve yatışır.
Temizleyici yüksek toleranslıdır.
PARABENSİZ, hipoalerjenik formülü dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.
Yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici Vichy Termal Spa Suyu ile güçlendirilmiştir. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur."



Ben bu ürünü yaklaşık 3 hafta makyajımı temizlemek için kullandım, pamuğa bi miktar döküp yüzüme uyguladım, gayet iyi temizliyor, cildi ferahlatıp yumuşatıyor, öyle ki bunu uyguladıktan sonra nemlendirici kullanma gereği duymuyordum. Ancak bir süre sonra yüzümde yağ butonları oluştugunu fark ettim, emin olamadım ancak bundan baska farklı bir şey kullanmadım o dönemde, o yüzden sadece göz makyajımı temizlemek için kullanmaya başladım. 
Göz makyajını da gayet iyi temizliyor, hiç yanma yapmıyor, ilk başlarda miktarını ayarlayamıyordum, biraz fazla kullanınca hafifi bulanıklık yaratıyor görmede :)


Kıvamı hafif akışkan, hafif bir kokusu var, hiç rahatsız etmedi beni. İçinde parfüm barındırıyor.
Hiç yağlı etki bırakmıyor, rahatlacı ve nemlendirici bir ürün. 

Her ne kadar göz makyaj temizliğinden memnun olsam da bitince almayacağım sanırım. Çünkü böyle ele, yüze, göze, herşeye kullanılan bir ürün oldu mu güvenemiyorum pek, her yerin dengesi, derisi, sorunu ve çözümü farklı diye düşünüyorum.




Sizin rutininizde bulunuyor mu bu seriden bir ürün?

Sevgilerimle
<3

6 yorum :

  1. Gözüm ojelere kayıyor :D
    Bu ürünü daha önce kullanmış ve başarılı bulmuştum. Bu yazını okuyunca neden almadığımı düşünüp bir sonuca çıkamadım. Tekrar alınabilir bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğendim, bitince hemen değil ama ilerde alınıp kullanılabilir yine :)
      Ojelerimi de saklamaya çalışmıştım halbuki :p :D

      Sil
  2. bende her yere kullanılan ürünlerden korkuyorum. Her yerin deri kalınlığı, özelliği farklı

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü bende yorumlamıştım :) Aynen heryere sürülen ürünleri 1 kere daha düşünerek alıp, kullanıyorum. Temizlemesi fena değil. Cilt makyajı için kesinlikle yeterli gelmedi bana. Tanıtımındaki mükemmel temizler kelimesini biraz abartmışlar =) Vichy'inin her ürününü sevemiyorum. Termal suyunu da kullanmıştım, onu tekrar alırım mesela ama bbunu almam (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aman aman bir cilt makyajı yapmadıgımdan demek ki yeterli gelmiş :) Ben de bi peeling ürününü kullandım, pek sevmemiştim, şimdi de Miskin Kek çekilişinde aldıgım ürünleri kullanıyorum, begendim onları sahsen :)

      Sil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link