Nisan 17, 2014

Sana Bir Sır Vereyim mi? Öyleyse Biraz Yaklaş.!


Merhaba :)
3 yılın sonunda, bir kitaba başladım ve 1 günde bitirdim, evet 1 günde 368 sayfa okudum :) Mutlulugumu tarif edemem :D Acıkmışım kitaba :)

Kitap, 3 arkadaşın bir kitaba göre hayatlarını nasıl değiştirdiklerini ve yola soktuklarını anlatıyor. Rast geldikleri kitap çekim yasasından bahsediyor ve hayatında ne istersen, o seni bulur diyor, mesela "işimde çok başarısızım, iyi bir oyuncu değilim, hiç büyük bir rol kapamadım.!" mı diyosun, evet hiç bir zaman baş rol olamayacaksın diyor kitap, ama başarısız oldugundan değil, böyle düşündüğünden.! :)
3 arkadaşın bazen aşk, bazen aile, bazen iş hayatında buluyorsun kendini, kendinden bir şeylere rastladıgında doğrudur..

Güzel, akıcı ve kolay bir kitaptı, hiç zorlamadı ki bir günde okuyabildim :) Hem hikayeyi, akışı begendim, hem de uzun süredir kitap okuyamadığımdan iyi geldi :)

Sevgili Esracığımın hediyesiydi, beni tekrar kitaba kavuşturdugun için çok teşekkür ederim canım :* Esrayı tanıyorsunuz artık, eskinin Goose Style'ı, bugünün Es Lounge'i :) 



ISBN: 978-605-111-453-8
Sayfa Sayısı: 368
Ebat: 13.5×19.5 cm
Yayın Tarihi: Ocak 2010
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı:17.00 TL



Sevgilerimle
<3

5 yorum :

  1. Kitap okumak benim icin de hep bir cirpida olur 3yil kadar uzun bir sure olmasa da aylar gecer sonra kitap acligi cekerim aninda bitiririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üniversiteye geldiğimden beri başladıgım hiç bir kitabı bitiremedim, bi süre sonra da tamamen bıraktım zaten okuyamıyorum diye :\
      aylar yıllar beklemeden devam edebilirim umarım diyorum :)
      sevgiler

      Sil
  2. ayy bir arkadaşım hiç beğenmedim demişti almamıştım.PİŞMANIM:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım böyle edebi, illa okunması gereken 100 kitap içinde değil ama, rahat ve kolay bi kitap, kafamı dinledim okurken :D

      Sil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link