Kasım 14, 2014

Rival de Loop Kalem Eyeliner Aşkı :) ve Multi effect Maskara (Kahverengi)


Merhaba :)
Rival de Loop ürünlerinin bazılarını çok severek kullanıyorum, bazılarından ise uzak duruyorum. Mesela, geçenlerde yazmıştım Rival de Loop rujlarımı, severek kullanıyorum, dudak kalemlerine elim gidiyor sık sık, ama maskelerini beğenmiyorum pek.

Bugün bahsedeceğim likit eyelinera aşığım resmen, rimele karşı da boş değilim ama :) 
6 ay önce Anneler Günü indiriminden almıştım, bıkmadan usanmadan kullanıyorum. Kahverengi eyeliner süreceksem eğer elim Maybelline jel eyelinera gitmiyor da buna gidiyor, pek çok seviyorum.
Bakalım neymiş ne değilmiş?






Kalıcı likit eyelinerın rengi kahverengi bahsettiğim gibi. Aslında ismi koyu kahve ama bence pek de koyu değil. İyi ki de değil, yoksa siyah gibi dururdu :)

Kalem şeklinde olduğu için tutumu ve sürümü çok kolay. Tek hamlede güzel bir eyeliner çekebilirsiniz ki yeni başladıysanız ve pek beceremiyorsanız kesinlikle kalem eyelinerları tavsiye ederim.

Ucu ne çok yumuşak, ne çok sert, tam kıvamında. 6 aydır kullanıyorum, herhangi bi deformasyon olmadı ve hiç ürün kaybına uğramadı, kurumadı yani. İlk günki gibi capcanlı, rengini tam veriyor. Bazı dünyaca ünlü markaların kalem eyelinerları 2 günde kururken, bu yavrucum 'maşallah!' dedirtti :)




Gün içinde kalıcılıgı da iyi, 5-6 saat silinmeden dayanıyor, sonradan solabiliyor birazcık. 
Sonbaharda özellikle çok seviyorum ben kahverengi eyeliner çekmeyi, siyah bazen çok vamp geliyor bana. 

Ben bu eyelinerı anneler günü indiriminden 3.5 liraya almıştım, inanabiliyor musunuz??! Normalde 6-7 lira arası bir fiyatı olsa gerek. Kesinlikle alın deneyin :)




Kahverengi eyelinera siyah rimel sürmeyi sevmeyen ben "bir de buna şans vereyim" diyerek almıştım yine indirimden. Pişman olmadım. Eyeliner kadar vurucu etki yaratmadı ama lanet de ettirmedi sağolsun :)

Kipriklerimi yapıştırmıyor ama tek tek de ayırmıyor. Pek kıvırdıgı da söylenemez ama benim günlük hayatımda istediğim rimeli karşılıyor. Biraz  belirginleştirsin yeter kafasındayım :) Gerçi ben pek hakkını vererek uygulamadım rimeli, itiraf edeyim şimdi. Çünkü sevmiyorum çok yogun rimeli, ondan. Ama genel olarak memnunum. Temizlenmesi kolay, uygun fiyatlı ve petrol gibi kokmuyor. İyi bence :)

Bunun fiyatı da eyeliner gibi 6-7 bilemedin 8 liradır normal zamanda. Bunu da deneyebilirsiniz :)


30 tane fotograf çektim, hatta 31.yi de çektim ama beceremedim arkadaş. Işığı, netliği ayarlayamadım. İstanbul güzel değildi bugün, hep ondan. Görebildiğiniz kadar artık :) 
Hayat da böyle değil mi zaten, bakmasını bileceksin arkadaşım! :)


Sonuç olarak eyelinerı kesin alın, rimele de şans verin :)
Rival de Loop'u sevelim! :)


Sevgilerimle
<3




2 yorum :

  1. Çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten Rival De Loppun bazı ürünlerini stok yaparken bazılarından jet hızıyla kaçıyorum. Hepsini deneyip bu alın şunu almayın diye liste yapmak lazım heralde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim :)
      Bu yazı fikrini de ben beğendim, denemediğim ürünlerini de alınca yazabilirim.
      Sevgiler

      Sil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link