Nisan 07, 2014

Hayatın İçinden Cilt Bakım Rutini #10 (Karma-Yağlı Cilt)

Merhaba :)
Saksının bu haftaki çiçeği Hayatın İçinden blogu sahibi sevgili Elif, cilt bakım rutinini bizimle paylaşmaya geldi. Bu seri sayesinde tanıştıgım Elif ile Happy Box etkinliği boyunca samimiyeti ilerlettik sanırım :) Sık sık konuştugum blogger arkadaşlarım listesine girdi bile yani :) Bloguna bir göz atın ve Elif ile tanışın, seversiniz :)

   " Herkese Merhaba;
Bendeniz yaşı 21,5 tan 22 olan Karmadan Yağlıya dönük cilt tipine sahip bir kişilik.
Cildime yaptığım yatırım genellikle doğal yöntemlerden geçiyor fakat bir kaç ürün var ki olmazsa olmazlarım oldular.Çok sık ürün değiştiren biri değilim cildimle dost olan ürün benimledir her zaman.Özellikle ne olmalı derseniz kesinlikle iyi nemlendirmeli diyebilirim.Nemli cilt sivilce ve siyah noktalara savaş açar:)



Eveet yardımcılarım bunlar ;)Teker teker inceleyecek olursak;

Garnier Saf & Temiz 3ü birarada:Cildimi yatıştıran kızarıklıkları azaltan severek kullandığım bir ürün.İçinde peeling etkisi yapan tanecikler cildi çizmiyor ve rahatsız etmiyor.Kokusu ise ferah ve yoğun değil.Ben bu ürünü sabah cildimi temizlemek için kullanıyorum.

 Loreal Paris Yüz Temizleme Jeli : Bu ürünü kullanalı çok olmadı ama cildime zararı dokunmadığı için devam ediyorum.Birlikte satılan pedi için almıştım harika bir masaj etkisi yapıyor ben makyaj sonrası kullanıyorum.Arkasından nemlendirici kullanmayı ihmal etmiyorum tabiki  :)

Garnier Nem Dengesi:Bu ürün çıktığında tesadüf eseri elime ulaştı o gün bu gündür yanıbaşımda.Sürekli stokluyorum.Kokusu harika sabah akşam sürüyorum.Sivilcelerim azaldı siyah noktalar temizlendi.

Salyangoz Özlü Krem :Yazısını da yazmıştım bu krem mucize.Bir çekilişten kazanmıştım.Üstelik bir süre beklemeye almıştım.Ön yargılarımı yıkan bir ürün.Kokusu sürümü muhteşem.Sivilcenin üzerine uygulama yaptım ve 2 günde sivilcem küçüldü.3. gün ise sivilceden eser yok diyebilirim.Renk tonunu eşitlemede de başarılı.Çok çok tavsiyemdir.

Garnier BB krem:Cildimi temizleme ve nemlendirmeden sonra kullanıyorum.Biten 2.tüp.İlk tüpte memnun kaldım fakat 2.tüpte sivilce sorunu yaşamaya başladım.Bozuk olabilir mi bilmiyorum.Genel olarak Garnier den memnunum.

Haftada bir kez ise maske yapıyorum.Seçimlerim Watsonsdan aldığım Salatalık ve Çikolata maskeleri.Elbetteki tek seferde büyük bir başarı beklememek lazım ama bu tür uygulamaları seviyorum.

Tüm bunlar dışında  doğal maske uygulamalarım da var.Buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Genel olarak uygulamalarım bunlar.Umarım beğenirsiniz.
Buradan Gizem'e blogunda bana da yer verdiği için
çok teşekkür ederim.
    Hoşçakalın!!!"

Ben teşekkür ederim tatlım beni yalnız bırakmadığın ve yazını çok çok önceden hazırlayıp teslim ettiğin için :)


Sevgilerimle
<3


3 yorum :

  1. Ben hiç bb krem kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum açıkçası bu ara fakat piyasada o kadar çok ki hangisini alayım hangisi güzeldir bir türlü karar veremiyorum. Kızlar yardımıma koşun lütfeen =l

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben nıvea ve garnier kullandım ve garnierla devam ediyorum.şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum sevgiler :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim yine de garnierla başlayacağım sanırım ben de =)

      Sil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link