Kasım 21, 2014

4 Blogger 1 Ürün : Avon Makyaj Sabitleyici Sprey



Merhaba :)

4 Blogger 1 Ürün ekibi olarak aylardır yazmak istediğimiz ama hep benim yüzümden ertelenmek zorunda kalan, atıl duruma düşmüş, zavallı Avon Makyaj Sabitleyici Spreyi yazmaktan gurur duyuyorum efendim!! :)
Ama öncelikle bu benim ilk makyaj sabitleyici sprey yazım oldugu için, şunu belirtmek isterim ki;

Makyaj Sabitleyici Sprey Nedir?


Makyajımızı tamamlamak için dakikalar, özel günlerde saatler harcayan biz hanımlar, yaptıgımız makyaj yüzümüzde uzun süre hatta daha uzun süre kalsın isteriz, değil mi? 
Bunun için makyaja başlamadan önce kremsi yapıdaki baz ürünleri kullanırız. Bazlar iyi hoş da sadece makyaja başlamadan önce kullanabiliyoruz işte. 
Kullandıgımız pudralarda makyajı sabitleme görevi üstleniyor bir yerde ama pudranın fazlası da zarar biliyorsunuz, kalıp gibi duran, kat kat katlaşmış bir görünüm oluyor pudrayı kaçırınca.
 Makyaj sabitleyici spreyler ise sıvı formda, makyaj öncesi ve sonrası kullanma fırsatı sunuyor bize. Bunlar sayesinde hem makyajımız daha uzun süre dayanıyor, hem de daha doğal bir görüntü ortaya çıkıyor.




Avon makyaj sabitleyici sprey gördüğünüz gibi siyah bir ambalaja sahip. 
125 ml ambalajı ve 20 liralık fiyatıyla piyasadaki en uygun makyaj sabitleyicilerden birisi. 12 aylık ömrü var. Alkol içeriyor malesef.

Ben bu ürünü 3-4 kere kullanabildim. Ürünü bitirmemiş olabilirim ancak fikrim oluştu en azından.
Makyajımı tamamladıktan sonra yüzüme yarım kol boyu uzaklıktan 2-3 kere sıktım. 
Ürünün kokusu beni rahatsız etmedi, gözlerimde yanma yapmadı, herhangi bir alerjik reaksiyon da oluşturmadı.
Sıktıgım ilk dakikadan itibaren yanaklarımda ve alnımda kuruma ve gerilme hissettim. Makyajımı ise normalden 1-2 saat daha uzun süre tuttugunu söyleyebilirim. Benim makyajım günlük hayatımda akmaz zaten yüzümden. Allığım uçar gider, yine uçtu gitti :) ama bb kremim yüzümle oynadıgım için giderdi biraz, elime gelirdi falan, onu engellediğini söyleyebilirim, göz makyajının ise ömrünü bariz uzattı :)

Kuru cilde sahip, sıcak ortamda çalıştıgı için göz ve yüz makyajı akan bir arkadaşımda denedik bir kere de. O hiç memnun kalmadı. Hem yüzünü daha kuru ve gergin hissetti, hem de makyajı yine aktı, 5 saatlik çalışmanın ardından yüz makyajı dalgalı dalgalı duruyordu, gözlerinden bahsetmiyorum bile.





Uygun fiyatıyla gönülleri cezbeden Avon spreyi "elimde bir de makyaj sabitleyici bulunsun be!" derseniz alın derim. Ama benim çok da içimin gittiği bir ürün olmadı. 1 ile 5 arasında bir puan vermem gerekse 2,5tan 3 derim, öyle diyeyim yani.


Ekip arkadaşlarımın yazılarını okumayı unutmayın he! :) 
yorumlarınızı da eksik etmeyin..





Sevgilerimle
<3




7 yorum :

  1. O gerginlik hissinden ben de çok rahatsız oldum. Bence kuru ciltliler için artısı yüz için pek yok :) Ellerine sağlık tatlım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim kuru olmamasına rağmen sevmedim, kuru ciltli arkadaşları düşünemiyorum Pınarcım :)
      sevgiler

      Sil
  2. En çok beğenen ben oldum :) Far olayında kesinlikle katılıyorum. Çok iyi iş görüyor. Aynı şekilde zaten çok fazla akma yaşamasamda artısı oldu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin beğenmene sevindim canım :)
      far ve kaş için kullanacağım ben bundan sonra
      sevgiler

      Sil
  3. bende makyaj sabitleyici hiç kullanmadım merak ediyorum alırsam bunu deneyebilirim. tatlım güzel bir post olmuş öperim sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reçelim, umarım memnun kalırsın tatlım :)
      öpücükler, sevgiler :)

      Sil
  4. Merhaba Gizem Hanım :)
    Türkiye'nin yeni online alışveriş merkezi buypasa.com çok yakında açılıyor. Avon ürünleri benzersiz kampanyalarla sizi bekliyor. Detaylı bilgiye http://sanalpazar24.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link