Ocak 28, 2014

Project Pan #1 - İçlerinden 10 Tanesi Bitmedikçe Alışveriş Bana Haram.! :)

Merhaba :)

24 Ocakta Sosyoperi'nin Project Pan postuna rastladıktan sonra tüm hayatım değişti.! :D O öyle olmadı da, ürün bitirme projesi fikri çok hoşuma gitti, elimde kullanmadığım, bitirmediğim ürünlerin biriktiği beynimde bi şimşek gibi çaktı ve hemen başlamak istedim ben de.. Ardından Sosyoperi bloguna konuk yazar oldum ve Project Panıma resmi olarak başladım, sizlerle de paylaşayım istedim.. 



Bunlar bitirmek istediğim ürünler.. Farlar hariç hepsini yarıladım zaten, bitmek üzere olanlar var :) Tek tek Sosyoperinin blogunda açıklamaya çalıştım kısaca, okumak isterseniz..

Şimdi sadece fotoğraflarını koyacağım ve hala üretimde olanların yazısını yazacağım.. Toplam 16 ürünüm var, en az 10 tanesi bitmeden alışveriş yapmayacağım.. Hemen bitirmek istiyorum ki indirimlerini kaçırmayım :)) ve bitirdiğim her ürün için kenara para koyma düşüncem var, 3-5 neyse artık koycam ve bi dahaki alışverişimde harcayacağım :)




Eğer sizin elinizde de ürün birikmişliği varsa, üşenmeyin canlarım katılın project pan kervanına.! :)

Sosyoperiye çok teşekkür ediyorum tekrar :*

sevgilerimle
<3

17 yorum :

  1. O farlar ah o farlar ... milyon tane paletim olsa gene alasim geliyor ... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullanmadığım halde alıyorum :) gerçi çok değil ama şu koca koca Avonlar yarılansa bari, içim rahat edecek :)

      Sil
    2. Valla ben kullanmama ragmen azalmiyor :( bende cozemedim umarim biter hepsi tatlim bende boyle bir project pan yapmistim ise yariyor kesinlikle

      Sil
    3. Umudum arttı, teşekkür ederm :)

      Sil
  2. Ayy bende far konusunda muzdaripim. Surekli aliyorum. Nasil is bu aldikca alasi geliyor insanin. E biri bitse bari icim rahatlayacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E madem öyle, patlatıverin bi project pan :)
      bitirmek istediklerin kalsın, diğerlerini kaldır, en yenilerini :)

      Sil
  3. bi tane daha yandaş buldum oley:):) ben de kısa zaman önce aynı şeyi yaptım blogumda bakalım ne kadar başarılı olucam:) ama bu tür yazıları görmek hoşuma gidio kendmi yalnız hissetmiyorum:) Hadi bize başarılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooy baktım şimdi, senin de çokmş ürünün :) linkini koyalım belki okumak isteyen olur; http://heryerdenherseydenn.blogspot.com/2014/01/project-pan-1.html

      Kolay gelsin ikimize de ne diyim :) gazamız mübarek olsun yoldaşlar :D

      Sil
    2. hayırlısı olsun artık:):) sonuçları birbirimizle paylaşmayı unutmayalım:)

      Sil
  4. Bu project pan olayı gerçekten stokçular için çok güzel bir uygulama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben stokçu değilimdir ya, pamugu bile tek tek alırım :) bittikçe almak daha iyi, daha çok alışveriş bi yerde :D

      Sil
  5. Canımmm ben tekrar teşekkür ederim konuğum olduğun için :) Farlar benim de hiç bir zaman bitiremediklerimden.. Projesen dolayı %40 Gratis indiriminin yanına yaklaşmadım, The Balm ın Balm Jovi paletini alıcaktım almadım, projeye devammmm :)))
    sosyoperi.blogspot. com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben projeye başlamadan, alacağımı aldım indirimden :) bi de avondan ocak ayı yaptıgım alışverş elime ulaşamadı daha, şubatın ortasında alacağım sanırım, bundan başka alışveriş yapmıcam, söz verdim kendime :))
      Projeye devaamm! son gaz kullanıyorm ürünleri :D

      Sil
  6. Çok güzel bir proje:)

    YanıtlaSil
  7. ben kesinlikle tam bir stokçuyum bu proje katılma işini haftasonu gerçekleştirebileceğim en çokta benim için gerekli bu proje:) sevgiler http://goosestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım canım sen neleri bitirmek, hangi ürünlerden kurtulmak isteyeceksin, merakla bekliyorum :) Sen de benim konuk yazarım olmak ister misin? :)

      Sil
    2. Kesinlikle çok çok isterim:) çok ta mutlu olurum bu arada bu yorumu yeni gördüm ve geç cevapladığım için özürlerimi iletirim sevgiler:)

      Sil

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link