Haziran 19, 2014

Friendly Organic





1967’de Amerika’da ‘’Sevdiklerinize ve Doğaya Dost Ürünler ’’ sloganıyla yola çıkan  firmamız,  uluslararası sertifikalar ile  doğallığı ,etkinliği , kalitesi tescillenmiş , ekonomik, sağlığa ve çevreye dost hipoalerjenik  ‘’Friendly ’’ markalı temizlik ve bakım ürünlerini, 2011 yılı sonundan itibaren Türkiye’de müşterilerimizin  beğenisine sunmaktadır.

Bebek ve hassas ciltlere uygun  hipoalerjenik, doğal bitki özlü sıvı Çamaşır Deterjanı (Organik Lavantalı ve Kokusuz alternatifleri ile),  Biberon ve Beslenme Gereçleri  Temizleyici (Kokusuz), Leke  ve Koku Giderici (Organik Limonlu), Puset ve Araba Koltuğu Temzileyici (Organik Limonlu) ve Emzirme Ürünleri Temizleyici (Kokusuz)ürünlerimizden birkaçıdır.  Ürünlerimizin hepsi ABD ve Avrupa’nın önde gelen kuruluşlarından sertifikalara sahiptir.

Ürünlerimizin başlıca özellikleri;
*     Doğal ve organik yenilenebilir bitkilerden elde edilen bileşenlerden üretilmiştir.
*     Sertifikalı organik ve doğal esansiyel yağlar içerir.
*     Dengelenmiş pH’a sahiptir. Cilde naziktir.
*     Ciltle temas eden ürünlerimiz dermatolojik olarak hassas ciltler için test edilmiştir. Hipoalerjeniktir.
*     Ultra konsantredir, yıkama başına çok hesaplıdır.
*     Tüm derecelerde etkilidir. Enerji tasarrufu sağlar.
*     Ekolojiktir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
*     SLS (Sodyum Lauryl Sülfat) ve SLES (Sodyum Laureth Sülfat) içermez
*     Fosfat içermez
*     Optik ağartıcı içermez
*     Petrokimyasal bazlı yüzey aktif madde içermez
*     Sentetik parfüm ve boya içermez
*     1,4-Dioksan içermez
*     Formaldehit içermez
*     Klor içermez
*     Amonyak içermez
*     Kostik içermez
*     GDO içermez
*     Paraben içermez

Ürünlerimizin  doğallığının  ve etkinliğinin ABD ve Avrupa’dan birçok uluslararası akredite sertifikasyon ve test kuruluşu tarafından onaylanmış olması markamızı farklılaştıran unsurların başında gelmektedir. Bu sertifika ve test kuruluşları arasında ABD Tarım Bakanlığı (USDA), ABD Çevre Koruma Dairesi (US EPA), Almanya ECO-IMO Control, İngiltere Vegan Society, İngiltere BUAV, İtalya Chelab-Silliker yer almaktadır.
Ayrıca ABD’de nötr karbon sertifikasına sahip sektördeki tek üretici olmamız ve ürünlerimizin üretildiği fabrikada enerjinin güneş panellerinden elde ediliyor olması bizi sektörde ayırdeden özellikler arasındadır.
Tüm bunların yanında ürünlerimizin ultra konsantre olmaları , piyasadaki  konvansiyonel ürünlerle kıyaslandığında  son kullanıcıya çok daha hesaplı  seçenekler  sunmaktadır.

Amacımız herkesin kolaylıkla satın alabileceği sertifikalı sağlıklı temizlik ve bakım ürünleri sağlamaktır.


Ürünlerimiz,  USDA (ABD Tarım Bakanlığı) tarafından test edilmiştir ve Biobased ürün sertifikalıdır
US EPA (ABD Çevre Koruma Dairesi) tarafından sertifikalıdır.
IMO Control (İsviçre) tarafından kontrol edilmiş olup, Alman belgelendirme kuruluşu Eco Control tarafından sertifikalandırılmıştır.
Dünya çapında tanınan ve kabul gören İngiliz Vegan Society tarafından tescil edilmiştir.
İngiliz BUAV (British Union for the Abolition of Vivisection) tarafından sertifikalıdır.
Ciltle temas eden ürünlerimiz İtalya’nın uluslararası akredite laboratuarı Chelab-Silliker tarafından hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniklerdir.
 



Biz sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. Ağaç ekerek sera gazı salınımını azaltıyoruz ve böylece karbon izlerini sıfıra indiriyoruz. Üretim tesisimiz , Amerika’da Carbon Neutral sertifikasına sahip olan tek fabrikadır. 

‘’Sevdiklerinize ve Doğaya Dost Ürünler ’’ sloganıyla yola çıktığımız bu süreçte, önce ürünlerimizi deneyen ve daha sonra  teveccüh gösterip kullanmaya devam eden  değerli annelerimizin samimi  memnuniyetleri sayesinde ürünlerimiz Avrasya Tüketiciler derneği tarafından 2013-2014 yılı ‘’Önerilen Marka’’ ödülüne layık görüldü.

İnovatif vizyona sahip  ABD’deki ArGe ekibimizle, yenilikçi doğal ve organik bebek bakım ve temizlik ürünlerimizin yanında, anne ve bebeklerin sağlıklı bakımı için özel geliştirilen uluslararası akredite kuruluşlardan sertifikalı ve onaylı cilt bakım ürünlerimizi, 2014 yılında  değerli müşterilerimizin beğenisine sunacağız.

Müşterilerimiz ürünlerimizle ilgili detaylı bilgiye www.friendlyorganic.com.tr  sitesinden ulaşabilirler ve     www.facebook.com/FriendlyOrganicTR sayfasından bizi takip edebilirler.

Ayrıca online satış konusuna da önem veren bir firmayız. Online satış sitemiz www.dogadantemizlik.com üzerinden ürünlerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link