Haziran 18, 2014

Madal Bal ile Gençleşme Programı




100% İSPATLANMIŞ İSViÇRE KALiTESi


Vücudu toksinlerden arındırma, kilo koruma dengeleme ve gençleşme programı …


Ticari marka Madal Bal doğal ağaç şurubu reçetesi, detoks diyeti için İsviçre’de özel olarak formüle edilip İsviçreli Dr. K. A. Beyer’in yönettiği 4 kişilik alternatif tıp ekibi tarafından geliştirilmiştir: Dr. Meywald (Batı ve alternatif tıp ve homeopati doktoru), Dr. Raabe (Batı ve alternatif tıp doktoru ve ayurveda uzmanı) ve Dr. Kumudini Weerawarna (eczacı, ayurveda ve bitki uzmanı).

Gençleşme Programı sıradan gıdanın yerine doğal ağaç şurubu, taze limon suyu, acı kırmızıbiber ve su, titiz bir şekilde birleştirilerek program süresince bedenimizi besleyebilecek mükemmel, gençleştirici bir içecek kullanılmaktadır.

Madal Bal, bildiğimiz pekmezden biraz daha akışkan, kahve renkli %93 palmiye ve %7 akçaağaç öz suyu konsantresidir. Kişinin beklentilerine göre birkaç versiyonda kullanılır.

Herhangi bir gıda takviyesi almadan, yapılan bu beslenme rejimi ile, vücudumuzu kısa sürede dinlendirerek arınmasına, dengelenmesine ve gençleşmesine imkân sağlarız. Program arzulanan kiloyu korumaya yardımcı olur, ihtiyaç duyulduğunda hızlı kilo vermeye yarar, aynı zamanda özel kişisel uygulama imkânı sağlar. Hücreyi yeniden yapılandırması, canlılık ve enerji vermesi, ayrıca toksinlerden arındırması programın özelliklerinden biri. Hızlı kilo verme ve tükenen enerjinin hızla geri kazanılması yine programın küçümsenmeyecek özelliklerinden.



İsviçre doğal ağaç şurubu ile GENÇLEŞME PROGRAMI – size kalıcı memnuniyet getirecek bir program.


Gençleşme Programı daha iyi sağlığa doğru giden mutlu, yararlı ve tamamıyla doğal detoks sürecidir.


Vücudun toksinlerden arınması


Fazla kiloların verilmesi


Zinde ve enerji dolu vücut


Ülser tedavisi


Sindirimin kolaylaşması


Cildin temizlenmesi


Saçlara parlaklık kazandırılması


Göz ferinin canlanması


Daha derin ve dinlendirici uyku


Hastalıklara karşı vücut direncinin artması


İlaçlara olan bağımlılığın azaltılması


Konsantrasyonun artması


Duygusal dengeyi sağlamak


İrade ve kararlılığın artırılması


Mutlu ve pozitif bakışın artması

Gençleşme Programı, kendi yaşamını kontrol altına almak isteyen, buna ihtiyaç duyan herkese uygundur. Bu programı, kişiliğindeki en iyi özelliklerini ön plana çıkarmak, sahip oldukları potansiyeli göstermek, başarılı ve tatmin edici hayat sürmek isteyenlere tavsiye edilir. 



Vİ-VA Life, Madal Bal / Türkiye www.madalbal.com.tr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

1-2 kelime de olsa, fikrini paylaş benimle lütfen :)

LinkWithin

link